Izvor: Blic, 01.Apr.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Sanader nije Obama

Predsednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u u Banjaluci da nije otišao u Mostar da se sastane sa predsednikom Vlade Hrvatske Ivom Sanaderom jer u tome nije video nikakav smisao.



"Nije Sanader Barak Obama pa da se s njim susrećemo na marginama nekog sastanka", odgvorio je Dodik novinarima na pitanje zašto nije otišao u Mostar, prenose mediji u BiH.

Dodik je poručio da mu nije odgovaralo da razgovara da Sanaderom pošto je hrvatski premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tek stigao u Mostar na otvaranje Privrednog sajma.

On je rekao takođe da su u Sarajevu uvek pravili probleme kada u BiH dođe neko iz Srbije dok se u slučaju poseta zvaničćnika iz Hrvatske čuti.

Dodik je ponovio da mu smetaju i "neprimerene" izjave koje o RS daju neki hrvatski zvaničnici i naglasio da je spreman na zvanične, a ne slučajne susrete.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Nije Sanader Obama

Izvor: Mondo, 01.Apr.2009

Milorad Dodik izjavio je u Banjaluci da nije otišao u Mostar da se sastane sa predsednikom Vlade Hrvatske Ivom Sanaderom jer u tome nije video nikakav smisao

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.