Dodik - Delegacija Evropske komisije

Izvor: Cafe.ba, 12.Jun.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik - Delegacija Evropske komisije

Predsjednik Vlade RS-a Milorad Dodik i članovi delegacije Evropske komisije, koju je predvodio šef Odjeljenja za BiH i Albaniju pri Generalnom Direktoratu za proširenje EU-a Dirk Lange, izrazili su zadovoljstvo zbog skorog potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom i naglasili da to predstavlja veliki uspjeh za BiH i njen dalji prosperitet.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH potpisuje Sporazum o pridruživanju EU, 16.juna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2008

Šef Odjeljenja za BiH i Albaniju pri Generalnoj direkciji Evropske komisije za proširenje Dirk Lange potvrdio je da će BiH u ponedjeljak, 16. juna, u Luxembourgu potpisati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.Lange je rekao da ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dodik: Ulazak u EU za RS znači više stranih investicija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2008, 10:37

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik očekuje da će, nakon potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju BiH sa EU, biti otvorene nove mogućnosti za RS, koja je "već sada u stanju da privuče veliki broj stranih investitora&qu ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Francuska: Da Srbija zauzme svoje mesto u EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2008

BRISEL - Francuska koja će od 1. jula predsedavati Evropskom unijom, učiniće sve za napredak u primeni Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Srbijom, izjavio je danas u Briselu francuski amabasador, šef misije u EU, Pjer Selal koji je predstavio prioritete francuskog predsedništva EU...Ambasador...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.