Dobro se dobrim vraća: Treneri pomažu maloj Nikoliji Kosić (3)

Izvor: Blic, 01.Feb.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro se dobrim vraća: Treneri pomažu maloj Nikoliji Kosić (3)

Humanitarni fitnes trening za trogodišnju Nikoliju Kosić, koja je obolela od cerebralne paralize, biće održan u petak, od 19.30 u SD „Obilićevo“.

Cena ulaznice je pet maraka, a novac skupljen od prodaje biće uplaćen za Nikolijino lečenje.

Poznati treneri će nastupati na bini sa svojim fitnes programima, a predviđeno je da trening traje sat i po.

- Nikolijina majka Tijana i ja smo drugari iz atletskih dana. Zajedno smo prošli mnogo toga da bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uspeli u atletici. Uvek je bila tu za mene i vreme je da i ja pokušam da pomognem na ovaj način- kaže Saša Kecman, trener i organizator humanitarnog treninga.

Nikolija bi trebalo da bude operisana u Istanbulu, a zahvat koji košta 24.700 evra, biće obavljen u klinici Ačibadem. Ona je, zbog prevremenog rođenja i brojnih komplikacija, pod stalnim lekarskim nadzorom, a uključena je u intezivni fizikalni tretman u Trapistima i Novom Sadu.

Kako bi se što pre sakupio novac za operaciju, u januaru je bio otvoren M:tel humanitarni broj 1416, a za uplate je na raspolaganju i račun u UniCredit banci, 3383502568081202.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fitnes treneri u akciji za Nikoliju Kosić

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2017

BANJALUKA - U petak, 3. februara sa početkom u 19:30h, u SD Obilićevo održaće se humanitarni trening...Organizator treninga je Saša Kecman iz studija 1MAN, a on će u saradnji sa ostalim trenerima iz Banjaluke održati fitnes trening u trajanju od 90 minuta...Cijena ulaznice je 5 KM, a pozvani su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.