Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jan.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doboj: Gera sutra skače u Bosnu

Pedesetšestogodišnji Branislav Nikić poznatiji kao Gero iz Doboja izvešće sutra, na Badnji dan, u 14.00 časova, skok u rijeku Bosnu sa 25 metara visokog mosta kod željezničke stanice, prenose Nezavisne novine. Gero kaže da su njegovi skokovi sa dobojskog mosta posvećeni Gospodu Bogu i obilježavanju svih velikih pravoslavnih praznika i događaja srpskog naroda. Gero je jedini dobojski skakač u vodu koji se ovom aktivnošću bavi iz hobija oko 37 godina. Osim skokova sa dobojskog mosta, Gero je višestruki učesnik skokova sa mosta na Neretvi, te sa mostova u Crnoj Gori u Podgorici na Morači, na Limu u Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/doboj-gera-sutra-skace-u-bosnu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Doboj: Gera sutra skače u Bosnu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2013

DOBOJ - Pedesetšestogodišnji Branislav Nikić poznatiji kao Gero iz Doboja izvešće sutra, na Badnji dan, u 14.00 časova, skok u rijeku Bosnu sa 25 metara visokog mosta kod željezničke stanice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.