Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Jan.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djevojčica spavala sa 100 partnera za mjesec dana

Psiholog Klinike za zaštitu djece iz Zagreba Gordana Buljan Flander ispičala je šokantnu priču o seksulanosti današnjih tinejdžera, gdje se pominje slučaj djevojčice (14) koja je spavala sa 100 partnera zbog opklade. Gordana navodi da je cijeli razred imao polemiku oko broja polnih odnosa, pa je ta djevojčica spavala sa 100 partnera za samo mjesec dana. Kada je Gordana preuzela na tretman već je bilo kasno jer je djevojčica imala 100 partnera. Ona je pokušala da joj objasni da nije neophodno da se dokazuje na taj način jer se njena vrijednost ne ogleda u broju seksulanih partnera. Današnjoj Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/djevojcica-spavala-sa-100-partnera-za-mjesec-dana.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Djevojčica spavala sa 100 partnera za mjesec dana

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2013

ZAGREB - Psiholog Klinike za zaštitu dece iz Zagreba Gordana Buljan Flander ispičala je šokantnu priču o seksulanosti današnjih tinejdžera, gdje se pominje slučaj djevojčice (14) koja je spavala sa 100 partnera zbog opklade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.