Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Mar.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktorka bolnice prisvojila hiljade KM?!

Dobojska policija uhapsila je Vojku Zec, direktorku Javne zdravstvene ustanove "Jakeš" kod Modriče, zbog sumnje da je zloupotrijebila službeni položaj. Sumnja se da je Vojka Zec zloupotrijebila službeni položaj tako što je direktnom pogodbom, bez poštivanja postupka predviđenog zakonom o javnim nabavkama, izdavanjem finansijskih faktura, prisvojila 60.000 maraka, saznaje Srna. Međutim, Alternativna televizija (ATV) saznaje da se direktorka sumnjiči da je zloupotrijebila službeni položaj i ovlašćenja tako što je sebi i drugim licima omogućila da ostvare protivpravnu imovinsku korist u visini od oko 300 hiljada maraka. Zavod za liječenje, rehabilitaciju i socijalnu zaštitu hroničnih duševnih bolesnika Jakeš postoji

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Direktorka zdravstvene ustanove uhapšena zbog krađe 60 000 KM

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2012

BANjALUKA - Dobojska policija uhapsila je danas direktorku Javne zdravstvene ustanove Jakeš kod Modriče Vojku Zec zbog sumnje da je, zloupotrijebivši službeni položaj, prisvojila 60.000 maraka, saznaje Srna u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.