Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Nov.2012, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste se testirali na HIV?

Povodom obilježavanja 1. decembra, Svjetskog dana kontrole i borbe protiv HIV/AIDS-a, u Banjoj Luci će biti održane brojne aktivnosti. Udruženja građana „Akcija protiv side" organizovaće, u saradnji sa Institutom za javno zdravstvo RS, besplatno i povjerljivo savjetovanje i testiranje na HIV/AIDS u svojim prostorijama, u Ulici Sime Matavulja broj 7, u vremenu od 17.00 do 22.00 časa. Takođe, ovo udruženje će svoje aktivnosti realizovati i u Centru za zaštitu mentalnog zdravlja JZU ,,Dom zdravlja" u Banjoj Luci, Gimnaziji, Dnevnom centru za djecu u riziku, JU ,,Dječiji dom Rada Vranješević'', te javnim mjestima na gradskom području, uz Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/porodica-i-zdravlje/da-li-ste-se-testirali-na-hiv.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Besplatno testiranje na HIV

Izvor: OkRadio.rs, 01.Dec.2012, 10:36

Povodom 1. decembra, Svetskog dana borbe protiv side u Vranju je na šetalištu ispred Robne kuće organizovana ulična akcija. Iza čitave priče stoji Zavod za javno zdravlje, koji je akciju organizovao pod imenom “HIV- Ne možeš da znaš dok se ne testiraš”. Osim podele promotivnog materijala...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.