Da li se smejati ili plakati? I u Bosni možete dobro zaraditi, ali o SVOM TROŠKU

Izvor: Blic, 06.Jul.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se smejati ili plakati? I u Bosni možete dobro zaraditi, ali o SVOM TROŠKU

BiH „prepuna“ je bizarnih situacija - strašnih, ali i smešnih. S druge strane, oglas koji je objavljen na Fesjbuku pomalo je strašan, a pomalo smešan. Ipak je ovo Bosna, ovde je sve moguće.

Naime, jedna firma objavila je oglas da su joj potrebni komercijalisti za rad na terenu, na području cele BiH. Dalje navode da je moguća dobra zarada. Međutim to nije sve.

- Plan rada je sledeći. Sami snosite troškove obilaska terena i troškove telefona – piše, između >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostalog.

Oglas je objavljen na Fejsbuku, a fotografija ove nesvakidašnje ponude za dobru zaradu podeljena je na portalu Radiosarajevo.ba.

- Može li da vam uposlenici na kraju meseca uplate po 500 KM jer ste im omogućili da rade za vas – izrevoltirani su građani.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.