DVE TRAGEDIJE U ČETIRI SATA: Poginuli traktoristi

Izvor: Večernje novosti, 07.Avg.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE TRAGEDIJE U ČETIRI SATA: Poginuli traktoristi

Nastavljen crni niz tragičnih saobraćajki u Srpskoj. Stradali su Vaso Palalić (51) i Dragan Sarajlija (56) NA drumovima Srpske nastavljen je crni niz saobraćajnih nesreća i za svega četiri sata u utorak veče su poginula dvojica traktorista Vaso Palalić (51) iz Jasenovih Potoka kod Mrkonjić Grada i Dragan Sarajlija (56) iz Knežice, kod Kozarske Dubice. Prva tragedija dogodila se u 19.15 na lokalnom putu u Jasenovom Potoku kod Mrkonjić Grada, u kojoj je život izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Palalić. U PU Mrkonjić Grad navode da je on pod nerazjašnjenim okolnostima izgubio kontrolu nad traktorom, koji je sleteo s puta. - Vozač je u nezgodi zadobio teške povrede i ukazana mu je pomoć u Domu zdravlja u Mrkonjić Gradu, a potom je prevezen u UKC RS, gde je podlegao - rekla je portparol PU Mrkonjić Grad Božana Vulin. Ona kaže da je izvršen uviđaj i o svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, koje je naložilo da se preduzmu sve istražne radnje, kako bi se utvrdile okolnosti i uzrok nesreće. Meštani Jasenovog Potoka kažu da je Palalić stradao na 100 metara od svoje kuće. Pročtiajte još - NESREĆA KOD PLjEVALjA: Poginuo traktorista - Poznajem ga godinama. Često je vozio traktor, radio s njim, ali ne znam kako je došlo do tragedije. Takve nesreće se obično dogode u šumi ili tokom rada na strmim njivama, ali to ovde nije bio slučaj - pričaju komšije. Oni kažu da se po selu priča da je Palalić krenuo od kuće lokalnim putem i navodno je čak i gurao traktor, pa se ne isključuje i mogućnost da je došlo do nekog kvara na radnoj mašini. Samo četiri sata kasnije oko 23.15 na lokalnom putu Knežica - Bačvani kod Kozarske Dubice u prevrtanju traktora poginuo je Dragan Sarajlija (56) iz Knežice. Pročtiajte još - Poginuo traktorista u selu Družetići U PU Prijedor navode da je vozač prilikom vožnje, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad traktorom i sleteo s puta. ČETIRI TRAGEDIJE U POSLEDNjIH 15 dana u Srpskoj su živote izgubila četvorica traktorista. Prošle sedmice u Orahovi kod Gradiške u prevrtanju traktora poginuo je Marko Davidović (69), a teško je povređen njegov komšija Ibrahim Hajdarević. Oni su izvlačili drva iz šume kada je došlo tragedije. Nešto ranije, u Šarincima kod Prnjavora, stradao je R. P. (48), kada ga je prilikom baliranja sena na njivi povukla balirka traktora.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traktorom odvezao kolegu kući i poginuo

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2019

KOZARSKA DUBICA, MRKONJIĆ GRAD - Dvije odvojene nesreće koje su se u razmaku od četiri sata desile u utorak na seoskim lokalnim putevima, odnijele su živote traktorista Dragana Sarajlije (56) iz Kozarske Dubice i Vase Palalića (51) iz Mrkonjić Grada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.