DUPLI ARŠINI Sve više pitanja na koja Vlada Srpske nema odgovore

Izvor: Blic, 25.Apr.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUPLI ARŠINI Sve više pitanja na koja Vlada Srpske nema odgovore

Kada Vlada RS ne odgovori na pitanja vladajućih poslanika, onda je to povreda Poslovnika Narodne skupštine. Međutim, kada Vlada ne dostavi odgovor poslanicima opozicije, onda nije prekšen Poslovnik. Ovako je odlučila većina u NS RS.

Na samom početku, brojni poslanici su se žalili da iz Vlade RS ne dobijaju tražene informacije, ali je NS RS imala duple aršine.

Samo u slučaju pitanja šefice Kluba poslanika DNS Spomenke Stevanović je glasanjem odlučeno da Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << RS ne izvršava svoje obaveze, što je izazvalo smeh opozicionih poslanika.

Predsednik NSRS Nedeljko Čubrilović je otkrio da čak 26 poslaničkih pitanja čeka na odgovor izvršne vlasti, te pozvao Vladu da reaguje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DUPLE ARŠINE Sve više pitanja na koja Vlada Srpske nema odgovore

Izvor: Blic, 25.Apr.2017

Kada Vlada RS ne odgovori na pitanja vladajućih poslanika, onda je to povreda Poslovnika Narodne skupštine...Međutim, kada Vlada ne dostavi odgovor poslanicima opozicije, onda nije prekšen Poslovnik. Ovako je odlučila većina u NS RS...Na samom početku, brojni poslanici su se žalili da iz Vlade...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.