DOŽIVIO ŠOK: U Zagrebu, na Jadranskoj aveniji pronašao kostur

Izvor: Cafe.ba, 19.Apr.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŽIVIO ŠOK: U Zagrebu, na Jadranskoj aveniji pronašao kostur

U sklopu akcije Zelena čistka jedan je od volontera nemalo ostao šokiran Kada je pronašao ostatke ljudskog kostura.

U subotu oko 11.30 ujutro, dok je čistio na divljem odlagalištu u blizini Sveučilišne bolnice na Jadranskoj Aveniji u Zagrebu, volonter je u žbunju pronašao kostur. Istoga je treba obavjestio policiju, a za sada nije poznato radi li se o muškarcu ili ženi, te kako je osoba čiji su posmrtni ostaci nađena preminula piše vecernji.hr.

Kako je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << kosturu pronađeno i malo odjeće, pretpostavlja se da se tijelo dulje vrijeme nalazilo u žbunju. Kako pokraj kostura nisu pronađeni nikakvi dokumenti, posmrtni su ostaci prevezeni na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se pokušati utvrditi identitet preminule osobe, vrijeme i uzrok smrti.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.