DETALJI KRVAVE PORODIČNE DRAME Tuzlak nakon svađe majku IZBO NOŽEM, pretio joj i dok su ga hapsili

Izvor: Blic, 22.Maj.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI KRVAVE PORODIČNE DRAME Tuzlak nakon svađe majku IZBO NOŽEM, pretio joj i dok su ga hapsili

Alen S. iz Tuzle danas je u kafiću “Art” u centru Tuzle, nožem ranio svoju 42-godišnju majku.

Incidentu, koji se dogodio nešto pre 12 sati, u strogom centru grada, prethodila je žestoka svađa koja je trajala neko vreme.

U kafiću koji se nalazi na tuzlanskom Korzu sedili su žena A. D. A. (42) i njen sin Alen S. koji je bio vidno uznemiren.

U jednom momentu, kakao Faktor saznaje od očevidaca, Alen S. je čak povikao "izbosću je".

Prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napada žena je zadobila ubodnu ranu potkoljenice, a na mestu događaja prvo se našla jedna policajka, koja sama nije mogla obuzdati napadača.

Ubrzo je stiglo pojačanje, pričaju očevici Faktora, još dva policajca, koji su napadaču stavila lisice i privela ga na ispitivanje.

Tokom hapšenja Alen S. je upućivao pretnje svojoj majci i nije se mirno predao policiji.

Kako je za Faktor rečeno u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla 42-godišnja žena zbrinuta je na Klinici za ortopediju i traumatologiju.

- Žena je zadobila ubodnu ranu potkoljenice i nakon intervencije lekara puštena je na kućno lečenje - potvrdili su na UKC Tuzla, piše Faktor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.