DALEKO OD OČIJU... Video link nedovoljan za dogovor o mehanizmu koordinacije

Izvor: Blic, 14.Jun.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALEKO OD OČIJU... Video link nedovoljan za dogovor o mehanizmu koordinacije

Predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić i entitetski premijeri Željka Cvijanović i Fadil Novalić ni danas nisu postigli konačan dogovor o mehanizmu koordinacije.

Tokom sastanka, koji je održan posredstvom video linka, sagovornici su se usaglasili da je postignut napredak u odnosu na prethodni sastanak, ali da je potrebno da u narednim danima bude održan još jedan, na kojem bi trebalo da bude finalizovan mehanizam koordinacije.

Saglasili su se i da je mehanizam koordinacije jedan od koraka koji će pomoći u pripremi BIH u daljoj integraciji ka EU i da on treba da bude djelotvoran i transparentan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.