Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jun.2013, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanovićeva otpuštena iz Kliničkog centra

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović danas prije podne otpuštena je iz Kliničkog centra Banjaluka, gdje je proteklih sedam dana liječena zbog tromboze lijeve noge, saopšteno je iz Kliničkog centra. Pomoćnik direktora za medicinske poslove u banjalučkom Kliničkom centru Boris Goronja rekao je da se Cvijanovićeva nakon provedenih dijagnostičkih i terapijskih procedura osjeća dobro. Tokom boravka u Kliničkom centru, predsjednik Vlade Srpske je obavljala dio premijerskih poslova koliko su joj to bolnički uslovi dozvoljavali. (Glas Srpske/ Agencije) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/cvijanoviceva-otpustena-iz-klinickog-centra.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvijanovićeva otpuštena iz Kliničkog centra Banjaluka

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2013

BANJALUKA- Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović danas prije podne otpuštena je iz Kliničkog centra Banjaluka, gdje je proteklih sedam dana liječena zbog tromboze lijeve noge, saopšteno je iz Kliničkog centra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Traže nova šetališta

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Jun.2013, 11:54

Banjalučani smatraju da je šteta što pored rijeke kao što je Vrbas ima premalo šetališta, te predlažu da bude napravljeno nekoliko većih i ljepših. - Predlažem da se napravi jedno lijepo šetalište u Lazarevu i to od "Jelšingrada" kroz poljoprivredno dobro, zasađeno raznim kulturama do...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.