Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Maj.2013, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo u Daki - živa 17 dana poslije rušenja zgrade

Spasilački timovi u Daki potvrdili su da su izvukli živu ženu iz ruševina fabričke zgrade 17 dana nakon rušenja u kom je poginulo više od 1.000 ljudi. Žena po imenu Rešmi bila je zarobljena ispod zgrade, u podrumskim prostorijama i nema ozbiljnije povrede. Spasioci su joj odmah donijeli hranu, vodu i bocu s kiseonikom. Vojni timovi kažu da su zaustavili tešku mašineriju čim su locirali mjesto gdje bi mogla da bude preživjela osoba, koja im je na poziv mahnula rukom kroz ruševine. Potraga traje već 17 dana, a osim u prvim satima nakon nesreće, ovo je prvi put Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/cudo-u-daki-ziva-17-dana-poslije-rusenja-zgrade.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čudo u Daki - živa 17 dana poslije rušenja zgrade

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2013

DAKA - Spasilački timovi u Daki potvrdili su da su izvukli živu ženu iz ruševina fabričke zgrade 17 dana nakon rušenja u kom je poginulo više od 1.000 ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.