Izvor: Blic, 24.Dec.2017, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnadak uručio diplomatski pasoš Miralemu Pjaniću u Torinu

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak uručio je danas diplomatski pasoš fudbaleru "Juventusa" i reprezentativcu BiH Miralemu Pjaniću.

Miralem Pjanić se uključio u akciju prikupljanja sredstava za istraživanje i pronalaženje leka za Laforinu bolest u sklopu koje će prirediti humanitarnu večeru, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

Crnadak je sinoć na poziv Miralema Pjanića prisustvovao fudbalskoj utakmici "Juventus" – "Roma" u Torinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Crnadak je u petak, 22. decembra, u Banjaluci uručio diplomatske pasoše Snježani Gajić i njenoj bliskoj saradnici Sari Petković koje su posvećene prikupljanju sredstava za istraživanje i pronalaženje leka za Laforinu bolest.

Uskoro će diplomatski pasoš biti uručen i Tijani Bošković, odbojkašici istambulskog "Ezačibašija" i najboljoj odbojkašici Evrope za 2017. godinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.