Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Mar.2013, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceresit: Vrhunski proizvodi na jednom mjestu

Nakon izuzetno uspješne godine Ceresit, neizostavni dio svake kvalitetne gradnje i ove godine učestvuje na Međunardonom sajmu građevine GRAMES, koji se održava od 13. do 18. marta na Banjalučkom velesajmu. Kao jedan od vodećih brendova kompanije Henkel, Ceresit će ove godine intenzivirati svoje aktivnosti na bh. tržištu. Na Ceresit štandu, kompanija je predstavila svoje vrhunsko ljepilo za keramičke pločice CM11 PLUS, kao i neke od najznačajnijih proizvoda kada je u pitanju ljepilo za keramiku, fug mase, silikone, termoizolacione fasade, hidroizolaciju, sisteme za podopolaganje, samonivelišuće mase i ljepilo široke potrošnje. "Izuzetno nam je drago što je domaći potrošač Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/biznis/ceresit-na-medjunarodnom-sajmu-gradjevine-grames-2013.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Henkel Ceresit na tržištu BIH ostvario skoro 50 odsto rasta u 2012. godini

Izvor: Capital.ba, 14.Mar.2013

BANJALUKA, Nakon izuzetno uspješne godine Ceresit, neizostavni dio svake kvalitetne gradnje i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu građevine GRAMES, koji se održava od 13. do 18. marta na Banjalučkom ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.