Ćavi dobio blagoslov da ode

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Mar.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi dobio blagoslov da ode

Kapiten Barselone Ćavi Ernandes odlučio je da napusti katalonski klub na kraju sezone i ode u Katar ili Sjedinjene Države, prenosi „Marka". Ernandesu ugovor ističe sledećeg leta, ali španski mediji ističu da on već pravi plan gdje će nastaviti karijeru. Zbog želje da malo uspori, Katar i Sjedinjene Države su najizglednije opcije za iskusnog španskog fudbalera, a Barselona je navodno Ćaviju dala blagoslov da napusti klub. „Marka" dodaje da je Ćavi već dobio ponudu jednog katarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << kluba, čije ime se ne pominje, od šest miliona za tri sezone, a njegova porodica se ne protivi selidbi na Bliski Istok. Za Ćavija je interesovanje pokazao Nju Jork Siti, a njegov menadžer Ivan Koreča je u stalnom kontaktu sa čelnicima Barselone i Feranom Sorijanom, koji radi za američki klub. Ukoliko se nešto nepredviđeno ne desi, kao prošle sezone, Ćavi će čekati do leta da saopšti da odlazi, zbog svoje uloge kapitena, ali i želje da ne ugrozi šanse svog tima u Primeri, Ligi šampiona i Kupu kralja. Ćavi je od početka ove sezone postigao jedan gol i upisao pet asistencija na 25 utakmica u dresu katalonskog kluba. (B92)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

ZAKUVAVA SE: Barsina bomba od 100 miliona evra, PSŽ kvari posao

Izvor: HotSport.rs, 07.Mar.2015

Fudbalski klub Barselona ozbiljno je zainteresovan za Pola Pogbu, a posao bi mogao da pokvari Pari sen Žermen.  . . Kako prenosi katalonski Sport, predsednik Hosep Maria Bartomeu želi da u okviru svoje kampanje pred letnje izbore navijačima obeća dolazak najperspektivnijeg veznog fudbalera čija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.