CRVENO UPOZORENJE: Regiji prijeti veliko nevrijeme!

Izvor: Cafe.ba, 30.Jul.2014, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENO UPOZORENJE: Regiji prijeti veliko nevrijeme!

U objašnjenju upozorenja na opasne vremenske pojave se navodi da crvena oznaka znači izuzetno opasno vrijeme i da su na velikom području, i to u većini slučajeva s opašnošću po život, moguće velike štete. Poslijepodne nevrijeme i u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

U Hrvatskoj se danas očekuje veliko nevrijeme, praćeno obilnim padavinama i vjetrom, a Meteoalarm je za područje Like i Gorskog kotara izdao najjače crveno upozorenje.

U objašnjenju upozorenja na >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << opasne vremenske pojave se navodi da crvena oznaka znači izuzetno opasno vrijeme i da su na velikom području, i to u većini slučajeva s opašnošću po život, moguće velike štete.

Hidrometeorološki zavod je najavio da će se kiša, pljuskovi i grmljavina sa sjevernog Jadrana tokom dana proširiti na cijelu Hrvatsku.

U utorak najjači pljuskovi zabeleženi su na istoku Istre oko Labina, gdje je palo 72 mm kiše za nešto više od sat vremena.

Postepeno smirivanje padavina očekuje se od petka.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.