Izvor: Blic, 04.Dec.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugojno: U sudaru dva automobila i kombija povređena 19-godišnjakinja

Jedna osoba povređena je u sudaru 3 automobila koji se u večernjim časovima dogodio u mestu Kopčić, na magistralnom putu M-16 Bugojno-Donji Vakuf.

Kako je potvrdio portparol MUP SBK Hasan Hodžić, saobraćajna nesreća je Policijskoj stanici Bugojno prijavljena u 17.30.

Na samom ulazu u Bugojno sudarili su se “folksvagen” kombi, “pasat” i “audi A6”, a povrede je zadobila 19-godišnja putnica kombija inicijala S.M. Ona je prvo prevezena u Dom zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Donji Vakuf, gde joj je ukazana prva pomoć, a zatim i upućena na dalje lečenje u Kantonalnu bolnicu u Travnik, piše Avaz.

Iz BIHAMK je saopšteno kako je na ovoj deonici saobraćaj u potpunosti obustavljen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Djevojka povrijeđena u saobraćajoj nezgodi u blizini Donjeg Vakufa

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2017

BUGOJNO - Djevojka čiji su inicijali S.M. (19) povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se popodne dogodila u mjestu Kopčić na magistralnom putu Bugojno-Donji Vakuf...Povrijeđena djevojka prebačena je u Kantonalnu bolnicu u Travniku..."S.M. je bila saputnica u kombiju kojim je upravljao S.S....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.