Brajant propušta ostatak sezone?

Izvor: BanjalukaLive.com, 23.Jan.2015, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant propušta ostatak sezone?

Prva zvijezda Los Anđeles Lejkera Kobi Brajant zbog teške povrede ramena verovatno neće igrati do kraja sezone, piše ESPN. Brajant se povrijedio na meču sa Nju Orleansom u srijedu, a ako mu bude potrebna operacija, neće više igrazi ove sezone. Kako saznaje ESPN, postoje snažne indicije da je upravo to slučaj. Kobi se sa povredom ramena muči još od predsezone, a to je samo jedna u nizu povreda – prošle sezone je zbog koljena i Ahilove tetive odigrao samo šest utakmica. Ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Brajant prosječno bilježi 22,3 poena, 5,7 skokova i 5,6 asistencija, a maksimalni ugovor sa Lejkersima ističe mu na kraju sljedeće sezone. U četvrtak je 17. put izabran kao starter na Ol-staru, ali pitanje je da li će moći da igra. (B92)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Sezona gotova za Brajanta?

Izvor: RTS, 23.Jan.2015

Povreda ramena verovatno odvaja Kobija sa terena pet meseci. Maratonac Tim Darbin na rubu neverovatnog podviga - sedam trka za sedam dana na sedam kontinenata. Mari i Dimitrov u osmini finala Australijen opena, baš kao i Nadal, Tomić i Anderson. Snuker na OI 2020. godine? Stojanović doveo svetskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.