Braća NAPALA POLICAJCE, ima i povređenih

Izvor: Blic, 03.Feb.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća NAPALA POLICAJCE, ima i povređenih

Dve osobe uhapšene su u Bratuncu nakon što su verbalno i fizički napale četiri policajca u ovom gradu, potvrđeno je “EuroBlicu” iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Nezvanično saznajemo da su uhapšeni braća Milisav i Miroslav Lukić /37/.

Dva policajca su zadobila teške telesne povrede, nakon čega im je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Bratunac.

Kako “EuroBlic” nezvanično saznaje napad se dogodio prošle noći tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vršenja redovne policijske dužnosti kada je policijske službenike verbalno napao Milisav Lukić, a potom ih gađao telefonom.

Lukić se oglušio na upozorenje policije da to ne radi, nakon čega su policijski službenici prišli da ga uhapse, ali ih je u tom trenutku napao njegov brat Miroslav.

Prema nezvaničnim saznanjima, tom prilikom Miroslav Lukić udario je jednog policajca u potiljak, nakon čega su braća uhapšena zbog sumnje da su počinila krivično delo napad na službeno lice u toku vršenja službene delatnosti.

O navedenom događaju obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Braća blizanci napali četiri policajca

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2018

BANJALUKA - Dva lica u Bratuncu verbalno i fizički napala su četiri policajca nakon čega su uhapšena, saznaje Srna u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske...Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšena su braća blizanci Milisav i Miroslav Lukić (37), a dva policajca su poslije napada zatražila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.