Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac pregovara sa Stojanom Vranješ

Iskusni 31-godišnji vezista Stojan Vranješ mogao bi da se vrati u redove banjalučkog Borca.

On je raskinuo ugovor sa poljskim klubom Pjast Gljivice i trenutno se nalazi u Banjaluci, a čelnici kluba iz Platonove ulice su stupili u pregovore s njim.

Vranješa već duže vreme žele i u sarajevskom Željezničaru, a imao je i ponudu iz Sedinjenih Američkih Država, međutim najverovatnije će da se priključi „crveno-plavima“ koji se trenutno nalaze na pripremama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Medulinu.

Vranješ je dres Borca nosio u periodu od 2005. do 2010. godine. Posle toga igrao je za rumunske timove Panduri i Kluž, novosadsku Vojvodinu, Lehiju Gdanjsk, Legiju iz Varšave i pomenuti Pjast.

U bogatoj karijeri osvojio je titulu šampiona Rumunije, dve titule i pehar Kupa Poljske, te trofej u Kupu Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.