Izvor: Blic, 04.Dec.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolnica u Trebinju radi nesmetano, laboratorija samo za hitne slučajeve

Funkcionisanje Bolnice Trebinje nije ugroženo, niti je dovedeno u pitanje lečenje pacijenata zbog dvodnevne nestašice vode na području grada, rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Vaso Mijanović.

On kaže da jedino Služba za laboratorijsku dijagnostiku ima problema u radu, napominjući da je za hitne slučajeve obezbeđen rad labaratorije, dok se usluge ostalim pacijentima ne pružaju da se ne bi ispraznile zalihe vode, jer se ne zna kada će biti normalizovano vodosnabdevanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pacijenti koji su jutros došli radi laboratorijskih analiza, a nisu hitni slučajevi, vraćeni su do daljeg.

- Uredno pružamo usluge i pacijentima koji su na dijalizi. Imamo rezervoar vode od dve tone, a snabdevanje vodom vršimo putem Vatrogasne jedinice grada Trebinja - pojasnio je Mijanović.

On je dodao da nisu dovedeni u pitanje ni rad operacione sale, porodilišta

i vešeraja.

Trebinje je već drugi dan bez vode i neizvjsno je kada će situacija biti normalizovana, jer je pukla druga cev kod male brane u Gorici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.