Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Mar.2013, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bitka na Neretvi" od sada i službeno hrvatski film

"Bitka na Neretvi", najveći filmski ratni spektakl s ovih prostora, od sada i službeno pripada hrvatskoj kinematografiji i na međunarodnoj sceni prikazivaće se kao film hrvatskih autora, potvrdili su danas Jadran film i Veljko Bulajić, reditelj tog filma koji je u proteklih četrdesetak godina otkad je snimljen najčešće označavan kao jugoslovenski. To je bio međunarodni projekat s više producenata, dio njih bio je okupljen oko Udruženja jugoslavenskih producenata, a imao je i strane koproducente. Izvršni producent bio je Jadran film koji će, odlučeno je nakon dugogodišnjih pregovora koji su, ističu u toj kući, riješenih na zadovoljstvo Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/film-i-tv/bitka-na-neretvi-od-sada-i-sluzbeno-hrvatski-film.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTADE HRVATIMA: Izgubili smo Bitku na Neretvi

Izvor: Kurir, 08.Mar.2013

Izvršni producent bio je Jadran film koji će, odlučeno je posle dugogodišnjih pregovora koji su, ističu u toj kući, rešeni na zadovoljstvo sviju strana, ubuduće biti jedini ovlašćen zastupnik..ZAGREB - Film "Bitka na Neretvi" i službeno pripada hrvatskoj kinematografiji!..'Bitka na Neretvi',...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.