Izvor: Blic, 02.Jan.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina: Zimska liga u malom fudbalu okupila 70 ekipa

U Bijeljini je u toku Zimska liga u malom fudbalu koja je okupila rekordnih 70 ekipa iz Srbije, FBiH i RS, saopšteno je iz Gradske uprave.

Organizatori ovog takmičenja tradicionalno su Boračka organizacija grada Bijeljina, gradski Fudbalski savez i Gradska uprava Bijeljine, koja je i generalni pokrovitelj turnira.

U seniorskoj konkurenciji tokom 12 dana nadmetaće se 24 ekipe, a finalna utakmica igra se 12. januara.

Seniori igraju od 2. do 5. januara po >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << grupama, 8. i 10. januara igraju se osmine finala, a četvrtfinalni i polufinalni mečevi su zakazani za 11. januar.

Utakmice se igraju u sportskoj sali Gimnazije "Filip Višnjić" od 17 do 20 časova, dok će finalna utakmica biti odigrana od 20.40 časova.

Među učesnicima turnira u Bijeljini su i prvaci BiH u futsalu - ekipa "Mostar Stari grad", ekipe iz Premijer lige BiH "Salines" iz Tuzle i "Tango" iz Istočnog Sarajeva, a među ekipama iz Srbije su sportisti iz Novog Sada, Konjarnika, Inđije, Sremske Mitrovice i Loznice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.