Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina: Grom spalio tri štale

Usled nevremena koje je pogodilo Semberiju, od udara groma izgorele su štale u tri poljoprivredna domaćinstva.

Mićić je, nakon nevremena, posetio domaćinstvo Sretena Simeunovića u selu Glogovac kojem su, osim krova štale, stradali seno, slama i drvna građa, saopšteno je iz Gradske uprave Bijeljina.

- Uvek smo izdvajali sredstva za pomoć kada su se događale slične nezgode, pa ćemo i sada pomoći ovim porodicima. Vatrogasci su došli na vreme. Tu su i komšije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje pomažu u čišćenju zgarišta, te vjerujem da će se Simeunovići i druga dva domaćinstva oporaviti od štete - rekao je Mićić.

On je preporučio je građanima da osiguraju imovinu i tako lakše i brže saniraju posledice elementarnih nepogoda na objektima i usevima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bijeljina: Sedmočlanoj porodici grom zapalio šupu

Izvor: Blic, 23.Avg.2016

Udar groma u pomoćni objekat u domaćinstvu Sretena Simeunovića u semberskom selu Glogovac izazvao je požar u kojem je pričinjena materijalna šteta od 20.000 KM...Grom je u 2.30  u noći između nedelje i ponedeljka udario u krov šupe u kojoj se nalazile bale sena, drvna građa...Sve što je bilo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.