BiH U MINUSU 10 MILIJARDI!

Izvor: Press, 19.Dec.2008, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH U MINUSU 10 MILIJARDI!

BiH će ove godine zabeležiti rekordan deficit u razmeni sa svetom, koji je za prvih 10 meseci već premašio osam milijardi maraka

Bosna i Hercegovina do kraja ove godine zabeležiće spoljnotrgovinski deficit od 10 milijardi KM, tvrde u Spoljnotrgovinskoj komori BiH.
Prema podacima STK BiH, samo za prvih deset meseci 2008, BiH je u robnoj razmeni s inostranstvom ostvarila deficit od više od osam milijardi KM....

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Deficit BiH u prvih 11 meseci blizu devet milijardi maraka

Izvor: EMportal, 19.Dec.2008

Direktor Agencije za statistiku BiH Zdenko Milinović kazao je da je u jedanaest meseci 2008. godine iz BiH izvezeno robe u vrednosti 6,3 milijardi maraka, što je za 14,5 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.