Beživotno telo muškarca pronađeno u selu kod Bijeljine

Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beživotno telo muškarca pronađeno u selu kod Bijeljine

Policijskoj upravi Bijeljina nepoznati muškarac juče je prijavio da je na lokalnom putu u mestu Glavičorak pronađeno beživotno telo C.S. (62) iz ovog mesta, a da se u neposrednoj blizini nalazi bicikl.

- Na lice mesta su izašli službenici Policijske uprave Bijeljina koji preduzimaju mere i radnje na utvrđivanju uzroka smrti – rekli su u policiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno tijelo muškarca kod Bijeljine

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2018

BIJELJINA - Na lokalnom putu u mjestu Glavičorak kod Bijeljine pronađeno je tijelo muškarca čiji su inicijali C.S, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina..."U blizini tijela nalazio se bicikl, a muškarac koji je pronađen mrtav je iz Glavičorka. Slučaj je juče prijavio nepoznati muškarac",...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kod Bijeljine pronađeno beživotno telo muškarca: Pošao da pomogne komšijama pa PREMINUO NA PUTU vozeći bicikl

Izvor: Blic, 24.Feb.2018, 09:47

Cvijetin S. (62) pronađen je mrtav na lokalnom putu u mestu Glavičorak u Bijeljini gde je živeo, a pored njega i njegov bicikl kojim se često vozio po selu...Nezvanično saznajemo da na njegovom telu nisu nađeni tragovi nasilja, te da se radi o zadesnoj smrti...Oni koji ga poznaju veruju da je on...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.