Banjaluka: Provalio u kuću i ukrao novac, nakit i ručne satove

Izvor: Blic, 12.Apr.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Provalio u kuću i ukrao novac, nakit i ručne satove

Policija traga za nepoznatim licem koje je u Banjaluci provalilo u jednu privatnu kuću iz koje je ukralo novac, nakit i ručne satove, pričinivši znatnu materijalnu štetu.

Teška krađa dogodila se juče u Ulici srpskih dobrovoljaca kada je kradljivac kroz prozor ušao u kuću i pokrao Banjalučanina, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija je izvršila uviđaj, o slučaju je obavešteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo, a ukupna materijalna šteta biće naknadno utvrđena.

U toku je rad na pronalasku izvršioca i rasvetljavanju krivičnog dela teške krađe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teška krađa u Banjaluci, ukradeno 20 satova

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2017

BANJALUKA - Policija traga za lopovom koji je u Ulici srpskih dobrovoljaca u Banjaluci ukrao najmanje 20 satova, kao i nakit i novac, a šteta iznosi najmanje 5.000 KM, potvrđeno je "Nezavisnim"...Ovu tešku krađu vlasnik je prijavio juče, i po njegovoj prijavi, nepoznato lice je podesnim alatom i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.