Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Apr.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Predložen pritvor za pedofila

Okružno tužilaštvo Banjaluka predložilo je određivanje pritvora licu, čiji su inicijali M.D. zbog sumnje da je počinio polno nasilje nad maloljetnom kćerkom. Tužilac je pritvor predložio zbog bojazni da će osumnjičeni ometati postupak uticajem na svjedoke i da će ponoviti krivično djelo polno nasilje nad djetetom, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva. O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda Banjaluka. M.D. je osumnjičen da je prošle nedjelje izvršio polno nasilje nad maloljetnom kćerkom i pri tom joj nanio ozbiljne povrede genitalija. Djevojčica, uzrasta između sedam i osam godina, dovezena je u petak, 29. marta Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/banjaluka-predlozen-pritvor-za-pedofila.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Predložen pritvor za lopova iz Prijedora

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2013, 12:11

BANJALUKA - Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za Gorana Zorića (1967), koji je zatečen u pokušaju teške krađe u jednoj kući u naselju Pećani u Prijedoru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.