Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Maj.2012, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Pet osoba poginulo u padu sportskog aviona

Pet osoba je poginulo u padu sportskog aviona u Zalužanima na stazi za automobilske trke. Novinar "Nezavisnih" sa lica mjesta javlja da je prizor strašan, te da su na mjesto nesreće stigli roditelji nastradalih. "Nezavisne"  saznaju da su poginula dva instruktora i tri mladića, koja je trebalo da skaču sa padobranom. Na terenu su vatrogasci i gase avion koji je u plamenu. (BLLIVE)    

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Naložena DNK vještačenja nastradalih lica

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2012, 14:02

BANJALUKA - Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Hana Vranješević naložila je da se izvrši obdukcija tijela i DNK vještačenja nastradalih u padu sportskog aviona u Zalužanima, rekla je danas portparol Okružnog tužilaštva Maja Đaković-Vidović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.