Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Nestao Vid Milošević

Vid Milošević (65) iz Banjaluke nestao je 20. marta ove godine, a porodica je zamolila sve oni koji imaju informacija o njegovom kretanju da im se jave na telefon 065 426 279. Milošević je posljednji put viđen 20. marta ove godine oko 11 časova kod Prijedorske petlje, odnosno Verića polju. Na sebi je imao crnu jaknu i smeđe hlače. Milošević je visine oko 170 centimetara, težak je oko 75 kilograma, prosijed i kraće kose. Porodica pretpostavlja da je Milošević otišao na autobus za Banjaluku, međutim nakon njegovog odlaska, niko od rodbine ga nije vidio, niti se on javio Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/banjaluka-nestao-vid-milosevic.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Banjaluka: Nestao Vid Milošević

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2013

BANJALUKA- Vid Milošević (65) iz Banjaluke nestao je 20. marta ove godine, a porodica je zamolila sve oni koji imaju informacija o njegovom kretanju da im se jave na telefon 065 426 279.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.