Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jan.2013, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Badnjaci od jedne do 10 KM

Na banjalučkoj Tržnici već se osjeća duh Božića, jer su trgovci požurili da građanima ponude badnjake i žito za proslavu ovog praznika. Cijena badnjaka je već od jedne marke, koliko koštaju male grane, pa do najskupljih od 10 KM. Međutim, trgovci ističu da se najviše prodaju badnjaci od dvije-tri marke. Banjalučani koji nemaju rođake na selu kupuju i slamu i plaćaju marku, a žito dvije marke, piše "Euro Blic". Milivoje Božić iz Donjih Kola već petu godinu prodaje badnjake uoči Božića. "Konkurencija nikad nije bila veća, badnjaci su jeftiniji nego ranije, ali narod ipak manje kupuje", priča Milivoje. Po cjelokupnoj Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/banjaluka/badnjaci-od-dvije-do-10-km.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banjaluka: Najtraženiji badnjaci od dvije marke

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2013

BANJALUKA - Na banjalučkoj Tržnici već se osjeća duh Božića, jer su trgovci požurili da građanima ponude badnjake i žito za proslavu ovog praznika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.