BROĐANI ISPUNILI OBEĆANJE Istrgli ga iz kandži bede, sada mu uređuju grob

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BROĐANI ISPUNILI OBEĆANJE Istrgli ga iz kandži bede, sada mu uređuju grob

Nije prošlo ni 40 dana od smrti Milorada Đurđevića Žapca iz Broda, a sugrađani koji su pokušali da ga istgnu iz kandži bede sada su odlučili da mu urede grobno mesto.

Prikupljenim novcem su, uz pomoć lokalnog pogrebnog preduzeća, izbetonirali grobnicu, nakon čega će biti postavljena i ploča s natpisom.

Đurđević je, podsetimo, živio u nehumanim uslovima, gotovo zaboravljen od svih. Dobri ljudi su ga pronašli i prebacili u starački dom. Međutim, sutradan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je umro.

Od novca koji je preostao plaćeni su sanduk i sahrana.

Novac za pomoć Miloradu stizao je iz inostranstva i nakon njegove smrti, pa su se Brođani dogovorili da mu urede grob i podignu nadgrobnu ploču, kako ne bi ostao zaboravljen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.