BIVŠU IZBO NA SMRT KUHINJSKIM NOŽEM Zvorničanin osuđen na DOŽIVOTNU ROBIJU zbog brutalnog ubistva Nemice

Izvor: Blic, 03.Feb.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠU IZBO NA SMRT KUHINJSKIM NOŽEM Zvorničanin osuđen na DOŽIVOTNU ROBIJU zbog brutalnog ubistva Nemice

Edina A. (32) iz Zvornika, državljanin Bosne i Hercegovine, osuđen je u Berlinu na doživotnu robiju zbog brutalnog ubistva bivše supruge Mišel. E. 18 maja prošle godine u ovom gradu.

Edin je sa Mišel živeo od 2015. godine da bi dobio stalni boravak u Nemačkoj. Bračni par se razveo u januaru prošle godine, pre nego što je Edin rešio "papire", pa je u Nemačkoj boravio ilegalno. Edin je posesivno pratio bivšu suprugu i pretio muškarcima koji su bili u njenoj blizini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prenose nemački mediji.

U zoru 18. maja 2017., kad je Mišelin 12-godišnji sin Kristijan (Christian) krenuo da prošeta psa, prišao mu je Edin, uperio mu pištolj u leđa i prisilio ga da ode u malu kolibu u kojoj je boravio nakon što ga je Mišel izbacila iz stana u blizini.

Anklage #Berlin: „Er zieht ihren Kopf an den Haaren nach hinten und sticht ihr in den Hals, trifft die Hauptschlagader“ - Anklage fordert nach dem grausamen #Mord an Michelle E. lebenslange Haft für den Bosnier Edin A.https://t.co/KnKqkTOVfp

Tamo je zavezao dečaka za stolicu i rekao mu: "A sad ću ti dovesti majku”, navodi Avaz.ba, pisanje berlinskih medija.

Dečak se četiri sata koprcao u stolici pre nego što je oslobodio noge i dozvao pomoć. Policija je tada u stanu pronašla mrtvu Mišel, koju je Edin izbo kuhinjskim nožem. Na suđenju je Edin priznao zločin i rekao da je Mišel bila ljubav njegovog života.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.