BEOGRAD POD OPSADOM ZBOG PRAJDA: Centar grada blokiran, policija i borbena vozila na ulicama!

Izvor: Cafe.ba, 28.Sep.2014, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD POD OPSADOM ZBOG PRAJDA: Centar grada blokiran, policija i borbena vozila na ulicama!

Centar grada je zbog održavanja Prajda u potpunosti blokiran, kako za automobile, tako i za pješake, autobusi i tranvaji idu izmjenjenim trasama, a na ulicama je veliki broj policije i borbena vozila

U ponoć je isteko zakonski rok od 12 časova, koliko unaprijed policija mora da saopšti organizatoru skupa da je on otkazan. Iako ne postoji zvanična odluka Biroa, organizatori kažu da će Prajda biti, centar grada je pun policajaca i potpuno je blokiran, a kod Trga Slavija i >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << na drugim mjestima, kako javljaju reporteri Telegrafa s lica mjesta, viđena su i oklopna vozila!

Dio oko Skupštine grada i Narodne skupštine, gdje treba da se završi šetnja, blokiran je za pješake ali i automobile. Od rano jutros na platou ispred skupštine se okuplja veliki broj policijski snaga. Veliki broj policajaca je i na Trgu republike.

Biro za koordinaciju službi bezbjednosti sinoć je zasjedao više od četiri sata, ali nije saopštio zvaničnu odluku o održavanju Prajda.

Organizatori Parada ponosa su najavili okupljanje u 11.30 ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici, odakle će povorka krenuti u 12:00 Ulicom Kneza Miloša do Doma Narodne Skupštine Srbije i do Skupštine Grad Beograda gdje će se završiti.

Podsjetimo sinoć je održan protest protiv Parade ponosa u centru Beograda.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad pod opsadom: Ovako danas izgleda Beograd (FOTO, VIDEO)

Izvor: 24sata, 28.Sep.2014

Iako zvanične odluke za održavanje Parade ponosa nema, centar grada je pun policajaca...Pročitajte još:..NIJE ZABRANJENA: Parada ponosa danas u 12, centar pun policije (UŽIVO)..Centar grada pun policije | Foto: Z. Lončarević..Od rano jutros na platou ispred skupštine se okuplja veliki broj policijski...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.