Anćeloti pronašao nasljednika na Realovoj klupi

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Feb.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti pronašao nasljednika na Realovoj klupi

Bivši francuski internacionalac Zinedin Zidan na dobrom je putu da jednog dana postane trener Reala, poručio je prvi stručnjak Madriđana Karlo Anćeloti. Kako je Anćeloti naglasio, Zidan koji trenira drugi tim Reala Kastilju ima sve kvalitete da u budućnosti preuzme kormilo "kraljevskog kluba". - Volim kako Zidan radi. Oldičan je u prvoj godini na mjestu trenera Kastilje, koju je doveo do prvog mjesta u ligi. Samo neka tako nastavi - rekao je Anćeloti. Zidan je poslije početnih pet poraza na klupi Katilje, preokrenuo stvari i njegovi izabranici su u posljednja četiri mjeseca izgubili samo jedan meč. (Agencije)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Anćeloti: Zidan će biti novi trener Reala

Izvor: Blic, 07.Feb.2015, 10:30

Bivši francuski internacionalac Zinedin Zidan na dobrom je putu da jednog dana postane trener Reala, poručio je prvi stručnjak Madriđana Karlo Anćeloti...Kako je Anćeloti naglasio, Zidan koji trenira drugi tim Reala Kastilju ima sve kvalitete da u budućnosti preuzme kormilo "kraljevskog kluba"..."Volim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.