Izvor: Blic, 06.Jul.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA "TEBRA" Uhapšeni na području BiH danas će biti predati tužilaštvu

Uhapšeni na području BiH u akciji kodnog naziva "Tebra" koju su juče sprovele agencije SIPA i USKOK, danas će biti predati Tužilaštvu BiH. U Ljubuškom su uhapšene dve osobe koje će biti ispitane, nakon čega će postupajući tužilac doneti odluku o eventualnoj meri pritvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni u akciji "Tebra" biće danas predati Tužilaštvu BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2019

SARAJEVO - Uhapšeni na području BiH u akciji kodnog naziva "Tebra", koju su u BiH i Hrvatskoj sprovele SIPA i USKOK, danas će biti predati Tužilaštvu BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Uhapšeni u akciji "Tebra" predati Tužilaštvu BiH (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Jul.2019

Dvoje uhapšenih na području Ljubuškog u velikoj policijskoj akciji pod nazivom “Tebra” koja se juče provodila na području Hrvatske i BiH danas su predati u nadležnost Tužilaštva BiH.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.