AKCIJA JUG 1: Uhapšeni dileri, zaplenjen kilogram heroina

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA "JUG 1": Uhapšeni dileri, zaplenjen kilogram heroina

Istražioci Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske u akciji "Jug 1" uhapsili su dve osobe kod kojih su pronašli i zaplenili više od kilograma heroina Istražioci Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske u akciji "Jug 1" uhapsili su dve osobe kod kojih su pronašli i zaplenili više od kilograma heroina. Akcija je sprovedena na području Kozarske Dubice. - Policijski službenici realizovali su akciju kodnog naziva "Jug >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 1" u cilju identifikovanja i lišenja slobode članova organizovane kriminalne grupe koja se bavila trgovinom narkoticima. Pročitajte još - SLUČAJ "TVOR": Dilerima dve godine i osam meseci zatvora! Na području Kozarske Dubice slobode su lišena dva lica kod kojih je pronađeno i oduzeto preko kilogram heroina - rekla je portparol MUP-a RS Mirna Miljanović. Akcija je još u toku i trenutno se vrše pretresi na području Kozarske Dubice nakon čega će biti poznato više detalja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni u Kozarskoj Dubici ranije osuđivani zbog droge i trgovine sa ljudima

Izvor: Blic, 18.Jul.2019

Policijski službenici Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet uhapsili su danas na području Kozarske Dubice Emira Hadžipašića iz tog grada i Ibrahima Šefitagića iz Prizrena, saznaje Srna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.