Izvor: Blic, 05.Okt.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Prva pobeda Igokee

Košarkaši Igokee pobedili su večeras u Skoplju ekipu Karpoš Sokoli rezultatom 84:79 u utakmici drugog kola regionalne ABA lige.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Dragan Labović (Karpoš Sokoli) sa 22 poena dok je u pobedničkom timu najefikasniji bio je Vuk Radivojević sa 19 poena, dok su Fonterberi i Roobinson dodali po 16.

Za ekipu Igokee u ovoj utakmici nastupio je plejmejker Džejms Robinson koji je prvu utakmicu propustio zbog povrede šake. U svom debitantskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastupu Robinson je postigao 13 poena, sedam skokova i četiri asistencije bez izgubljene lopte.

Igokea je u prvom kolu poražena na domaćem parketu od Cibone rezultatom 71:61 tako da nakon dva kola ima polovičan učinak i nalazi se u grupi timova od pete do osme pozicije. Identičan učinak kao Igokea imaju FMP, Mega i Zadar .

Košarkaši Igokee narednu utakmicu igraju već u petak u Laktašima s početkom u 17 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igokea bolja od Karpoša

Izvor: MVP.rs, 05.Okt.2016

Skoro je završeno drugo kolo ABA lige...Odigrana je pretposlednja utakmica drugog kola ABA lige. Igokea je u gostima slavila protiv debitanta u regionalnom takmičenju, Karpoš Sokolija, a konačan rezultat je bio 84:79. U ovoj rundi neće više biti utakmica ove nedelje, s obzirom da je susret između...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.