4 ključna razloga zašto će vas žena prevariti iako vas voli

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Sep.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 ključna razloga zašto će vas žena prevariti iako vas voli

Nisu samo one krive... Saznajte. 1.Njen trud se ne ceni Žena nerijetko osjeti kako njen partner ne primjećuje koliki trud njegova bolja polovina ulaže u vezu, neko planiranje, neke sitnice... Emotivna potvrda joj je i te kako potrebna a muškarci kao da nemaju osjećaj za to. 2.Osveta je slatka Milo za drago. Prevariće ga ne zato što ima silnu želju za zadovoljstvom već zato što hoće da vrati istom mjerom. 3.Potraga za romansom i intimnošću Partner ne umije više da nasmije, uzbudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << sve češće izbjegava intimnost. Spas je u nekom drugom i žena će ga potražiti kako bi se osjetila makar na trenutak emotivno ispunjenom. 4.Veza se gasi Ma koliko ga voli, žena kada osjeti da se strast gubi i veza propada, spas traži na drugoj strani. Ništa neobično. (Super žena, foto: YAYimages)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

4 ključna razloga zašto će vas žena prevariti iako vas voli

Izvor: Story, 11.Sep.2015, 00:23

Nisu samo one krive… Saznajte...Foto: Profimedia..1. Njen trud se ne ceni ..Žena neretko oseti kako njen partner ne primećuje koliki trud njegova bolja polovina ulaže u vezu, neko planiranje, neke sitnice… Emotivna potvrda joj je i te kako potrebna, a muškarci kao da nemaju osećaj za to...2....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.