Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

12 SATI NAKON TRAGEDIJE Prošao kroz crveno na raskrsnici u Sarajevu gde su stradale dve studentkinje

Nakon 12 sati od smrti studentkinja Selme Agić i Edite Malkoč, na istoj raskrsnici gde su stradale, jedan vozač je prošao kroz crveno svetlo na semaforu.

Ovaj teški saobraćajni prekršaj zabeležila je kamera.

Podsećamo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak uveče život su izgubile Edita Malkoč (20) iz Bosanske Krupe i Selma Agić (21) iz Bugojna.

One su u 21.40 prelazile na pešačkom prelazu kod Zemaljskog muzeja kada ih je pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << velikoj brzini automobilom udario Sanjin Sefić (25) koji je od ranije poznat pravosudnim organima.

Pročitajte još:

Selma Agić je preminula na mestu događaja dok je Edita Malkoč preminula nekoliko sati kasnije od zadobijenih teških telesnih povreda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sarajevo: I dalje voze kroz crveno na raskrsnici gdje su poginule studetkinje (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016

SARAJEVO - Ni 12 sati od smrti studentkinja Selme Agić i Edite Malkoč, na istoj raskrsnici u Sarajevu vozač je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.