Додик: Република Српска и цела нација данас тугује са Србијом

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 16:47

Додик: Република Српска и цела нација данас тугује са Србијом

Председник Републике Српске изјавио је да је шокиран трагедијом у београдској основној школи „Владислав Рибникар“, када је убијено осам ученика и чувар, док је више њих повређено. Фото: Танјуг/Борислав Ждриња Додик је изјавио саучешће председнику Србије Александру Вучићу, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << породицама убијене деце и настрадалог чувара и поручио да „Република Српска и цела нација данас тугују са Србијом“.
У саучешћу упућеном у лично име и грађана Републике Српске, Додик је поззелео брз опоравак повредјинама.
„Наше мисли су данас са њима у нади да ће пронаћи снаге да се изборе с овом трагедијом и ненадокнадивим губитком. Наша деца, најрањиви део друштва, треба да имају подршку и позитиван пример одрастања у озбиљне личности. Дужност је да им то омогућимо како се овакве трагедије не би поновиле“, поручио је Додик.
Премијер Републике Српске Радован Вишковић је, уз изразе најдубљег саучешћа и саосећања због трагичног губитка недужних живота у Основној школи ‘Владислав Рибникар’, поручио:
“ Тешко је, претешко, наћи довољне речи утехе у тренуцима овакве трагедије. Делећи ваш бол, из дубине срца жалимо због губитка невиних, младих живота, прекинутих руком безумља. Делимо бол нације и саосећамо са породицама страдалих, у нади да ће наћи снаге да се изборе са овом трагедијом“, навео је Вишковић.
Он је саучешће премијерски Србије Ани Брнабић упутио у своје лично име и у име Владе Републике Српске.
„Примите изразе најдубљег саучешћа и пренесите их породицама страдалих и њиховим најближим“, навео је Вишовић.
Zavod za transfuziju krvi: Veliki odziv, nastavite da dolazite da donirate krv

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Република Српска и цела нација данас тугује са Србијом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.