Додик: Република Српска ће тражити свог министра спољних послова БиХ

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 09:16

Додик: Република Српска ће тражити свог министра спољних послова БиХ

Република Српска ће инсистирати да има свог министра иностраних послова на нивоу БиХ, саопштио је вечерас српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „Разговарали смо са Драганом Човићем да идемо заједно са ХДЗ-ом на нивоу БиХ, и да ћемо се пратити. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сада Хрватима припада место председавајућег Савету министара, а нама припада место министра иностраних послова и већ имамо договор са Драганом Човићем око тога“, рекао је Додик за РТРС.
Додик је навео да су „муслимани све чинили да представе своју политику као политику БиХ“.
Додик је поручио да ће наредне четири године бити јако изазовне, али да ће он и његова страна наставити тамо где су стали.
„Дешаваће се неке ствари које ће веома ићи на руку Републици Српској, а то ће најбоље показати време које је пред нама“, нагласио је Додик.
U Senti potpisani ugovori o subvencionisanju troškova energetske efikasnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Република Српска ће тражити свог министра спољних послова БиХ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.