Додик: Република Српска ће сама изградити нову термоелектрану у Угљевику

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2022, 08:18

Додик: Република Српска ће сама изградити нову термоелектрану у Угљевику

Кандидат Савеза независних социјалдемократа (СНСД) за председника Републике Српске Милорад Додик најавио је данас на централној трибини у Угљевику да ће РС сама изградити нову термоелектрану у том месту. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Сад кад сам боравио у Русији, направио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам аранжман, изузео сам од приватних руских инвеститора инвестицију у Угљевику и вратио у надлежност Републике Срске која ће градити термоелектрану `Угљевик два` која ће остати национално и народно богатство“, рекао је Додик, пренела је Срна.
Он је додао да ће већ ове недеље бити завршен уговорни однос и да ће се градити термоелектрана најсавременије технологије, док ће садашња наставити да ради, тако да ће Угљевик имати дупли капацитет који омогућава развој ове локалне заједнице.
„На крају овог мог мандата и почетку следећег могу да кажем да иза мене остаје стабилна и сигурна Република Српска, очувана у миру за људе који у њој живе и која сваки дан има веће ресурсе“, рекао је Додик.
Druga pretpremijera „Ubistva u Orijent Ekspresu“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Република Српска ће сама изградити нову термоелектрану у Угљевику се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.