Додик: Република Српска снажно подржава Вучића пред седницу СБ УН о Косову и Метохији

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 21:43

Додик: Република Српска снажно подржава Вучића пред седницу СБ УН о Косову и Метохији

 Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је данас да Српска снажно подржава председника Србије Александра Вучића који ће вечерас говорити на ванредној седници Савета безбедности уједињених нација о ситуацији на Косову и Метохији. Фото: Танјуг/фото Срна/Борислав >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ждрња „Република Српска снажно подржава Александра Вучића који ће вечерас на седници Савјета безбедности говорити о терору приштинских власти над Србима на Косову и Метохији“, написао је Додик на друштвеној мрежи X.
Додао је да је „Косово питање од највећег националног интереса за Србију, а интересно питање за Брисел и Вашингтон, који прећутно гледају свакодневну тортуру над Србима“.
„Председник Вучић и руководство Србије све време воде одговорну националну политику, поштујући Резолуцију УН 1244, тражећи од већег дела међународне заједнице подршку за Србију, која настоји да одбрани елементарно право српског народа да живи слободно на Косову и Метохији“, истакао је Додик.
 
Dodik: SNSD za evropski put bez nametanja lažnog visokog predstavnika

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Додик: Република Српска снажно подржава Вучића пред седницу СБ УН о Косову и Метохији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.