Televizor dobrodošao za „segu“

Izvor: Blic, 30.Maj.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizor dobrodošao za „segu“

Somborac Zoran Grmuša televizor koji je dobio u velikoj nagradnoj igri „Blica" već je stavio u dečju sobu. Zoranov sin Aleksa (7) i ćerka Bojana (13) najviše su se obradovali dobitku.



Zoran „Blic" čita dugo, ali do sada nije imao sreće sa nagradnim kuponima.

- Ne kupujem „Blic" zbog nagradne igre, već zbog toga što mi odgovaraju teme o kojima se piše, kao i način na koji se piše. Zbog toga kupon često otvorim tek kada prelistam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novine i pročitam ono što mi najviše privuče pažnju. Tako je bilo i ovog puta, ali na moje iznenađenje, „Blic" mi nije poželeo više sreće u sutrašnjem broju, već je ona stigla u primerku koji sam kupio - priča Grmuša koji je televizor već doneo kući.

Televizoru se najviše obradovao Zoranov sedmogodišnji sin Aleksa, jer će napokon moći da igra „segu" bez ičije pomoći, a trinaestogodišnja seka Bojana izgleda će morati da čeka na red kako bi pogledala omiljenu seriju.

Čašćenje i sve ono što nalažu dobri komšijski odnosi već je obavljeno.

- Vidim i da komšije i poznanici koji do sada nisu redovno čitali „Blic", ovih par dana novine redovno kupuju - kaže Grmuša, a Aleksa dodaje da će on ubuduće otvarati kupone, te da mu još jedan televizor ne bi smetao.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.