Televizor ćerkici za crtaće

Izvor: Blic, 26.Maj.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizor ćerkici za crtaće

Marijana Pantić (24) iz Loznice dobitnik je televizora u „Blicovoj" nagradnoj igri. Marijana je redovan čitalac „Blica", a ovo joj je, kako kaže, prva nagrada koju je ikada dobila.



- Taj primerak „Blica" kupila sam na trafici, nakon čega sam krenula na ispit u Visoku poslovnu školu. Dok sam čekala da uđem na ispitivanje, otvorila sam srećku i pročitala sam da sam dobila televizor. U prvi mah nisam verovala, ali kada sam shvatila da sam dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nagradu, bila sam jako iznenađena. Potom sam se silno obradovala jer nagradu u tom trenutku zaista nisam očekivala, priča Marijana koja radi kao birotehničar u lozničkoj saobraćajnoj policiji.

Kada je sretnu vest javila ukućanima, svi su se prijatno iznenadili i obradovali. Potom je usledilo čašćavanje rodbine, prijatelja i komšija zbog novog televizora koji će uskoro krasiti kuću u Lozničkom polju u kojoj Marijana živi sa porodicom.

- Televizoru smo se svi obradovali, a posebno trogodišnja ćerkica Sara i suprug Nenad. Često u kući suprug, ćerkica, ja, svekar, svekrva i dever gledamo zanimljive programe. Ipak, najviše će vremena uz novi televizor provoditi ćerkica, koja će na njemu gledati svoj omiljeni crtać „Jagodica Bobica" - kaže srećna dobitnica Marijana Pantić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.