Najveći dar za unuku

Izvor: Blic, 13.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći dar za unuku

Srećka od 100.000 dinara stigla je u prave ruke. Nišliji Slobodanu Đorđeviću (55), ekonomisti bez zaposlenja, novac će dobro doći jer trenutno nema redovni mesečni prihod. Srećni dobitnik je radio u Elektronskoj industriji, nakon toga kod nekog privatnika, ali trenutno ne radi nigde.

- Redovni sam čitalac „Blica". Kupio sam novine kao i svakog jutra na trafici na Bulevaru Zorana Đinđića, na početku Rendgenove ulice. Bio sam presrećan kada sam otvorio kupon. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pogotovo što do sada nikada nisam osvojio nijednu nagradu. Ljudi pričaju da su te nagrade nameštene, ali ja sam i ranije mislio da nisu. Evo, sada je mi je u rukama dokaz. Odmah sam nagradu proslavio sa drugarima u kafani „Stambol kapija". Mora da se časti kad se izvuče 100.000 dinara - priča srećni dobitnik.

Slobodan će kupiti poklon šestogodišnjoj unuci Emi, snaji Jeleni i sinu Stevanu.

- Sigurno je da ću ih obradovati lepim poklonom, posebno unuku. Ipak, deo novca ću morati da utrošim da sredim nešto po kući - zadovoljno zaključuje Slobodan.

Izvučeno 3.000 VIP pretplata Dve kartice u jednom danu

Biljana Kačarević (39) iz Beograda je u razmaku od samo desetak minuta izvukla dve nagrade.

- Nisam ni slutila da će mi taj 4. septembar biti toliko srećan dan. Rano ujutro kupila sam „Blic" na Zelenom vencu. Sreća mi se osmehnula. Dobila sam VIP karticu i kredit od 500 dinara. Iz šale, već na Terazijama, kupila sam novi „Blic", otvorila „Srećka" i u čudu otkrila da sam dobila još jednu karticu - kaže Biljana Kačarević.

Među hiljadama srećnih dobitnika, VIP karticu sa pretplatom dobila je i Mihaela Popović (23) iz Beograda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.